Agenda / Lestijden

 Agenda

Vanwege het corona virus hebben wij een aangepaste puppycursus met veiligheid voorzorgmaatregelen. De puppycursus gaat dus wel door i.v.m. het belang van de socialisatie periode. Heb je klachten qua verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts dan verzoeken we je thuis te blijven. Verdere richtlijnen ontvang je via de e-mail.

De overige cursussen zijn voorlopig geannuleerd maar je kunt wel alvast een plekje reserveren. WEL kijken we naar eventuele andere mogelijkheden om vanuit huis toch bezig te blijven. Cursisten worden hier binnenkort van op de hoogte gesteld. Ben je nog geen cursist en wil je meer informatie stuur ons dan een e-mail.

Maart

  • 18 maart: Woensdagavond 18.00u startdatum Puppycursus VOL
  • 18 maart: Woensdagavond 20.30u startdatum Gehoorzaamheid icm Sport en Spel
    De gehoorzaamheid i.c.m. sport en spel is een cursus waarbij we bezig gaan met gehoorzaamheidsoefeningen maar ook sporten zoals behendigheid, flyball en treibbal. Tevens is er ruimte voor (zoek) spelletjes. Een leuke gevarieerde cursus.  

April

Vast lesschema

Heeft u vragen over een cursus die nog niet in de agenda staat of wilt u graag direct op de hoogte gesteld worden van nieuwe data, stuur dan een e-mail naar info@hondenschoolwiggers.nl .

Instroom les
De instroom les is er voor alle honden die bijvoorbeeld nog niet eerder een cursus hebben gevolgd en te oud zijn voor de puppycursus. Tijdens deze les bepalen we het niveau van de hond en gaat u aan de slag met de basis oefeningen waardoor u daarna makkelijk kan instromen bij een van onze andere cursussen. De instroom les wordt op afspraak gegeven waardoor u snel aan de slag kan met uw hond.  Een instroom les duurt 30 minuten en kost 15 euro. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.