Agenda / Lestijden

 Agenda

Corona:
We hebben onze lessen aangepast aan de richtlijnen omtrent corona vanuit het RIVM. Belangrijkste richtlijnen zijn blijf thuis wanneer je klachten hebt en houd 1,5 meter afstand. De overige richtlijnen kan je via de e-mail opvragen. De lessen duren nu 30-45 minuten (afhankelijk van de groepsgrootte) en zijn zonder onze gebruikelijke koffie/thee pauze.

November

December

  • 12 december, Zaterdagochtend 9.45u start Puppycursus  VOL
  • 17 december, Donderdagavond omstreeks 19.50u start Puppycursus  

Vanwege de feestdagen zijn wij gesloten van 24 december t/m 3 januari. 

Vast lesschema 

Heeft u vragen over een cursus die nog niet in de agenda staat of wilt u graag direct op de hoogte gesteld worden van nieuwe data, stuur dan een e-mail naar info@hondenschoolwiggers.nl .

Instroom les
De instroom les is er voor alle honden die bijvoorbeeld nog niet eerder een cursus hebben gevolgd en te oud zijn voor de puppycursus. Tijdens deze les bepalen we het niveau van de hond en gaat u aan de slag met de basis oefeningen waardoor u daarna makkelijk kan instromen bij een van onze andere cursussen. De instroom les wordt op afspraak gegeven waardoor u snel aan de slag kan met uw hond.  Een instroom les duurt 30 minuten en kost 15 euro. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.