Agenda / Lestijden

 Agenda

Februari 2019

  • 7 februari: Donderdagavond 19.30u Lezing Hondenvoeding door Lotte Botter 

Wil jij meer weten over de soorten hondenvoeding? Hoe maak je nu een goede keuze?
Tijdens deze lezing worden diverse soorten voeding objectief bekeken. Wat zijn de voor- en nadelen? Hoe maak je nu een goede keuze tussen al die soorten? En hoe wordt de voeding geproduceerd? Allemaal vragen waar je tijdens deze lezing antwoord op krijgt. Kortom een lezing bomvol informatie over hondenvoeding.
Spreker:
De lezing wordt gegeven door Lotte Botter, zij is voedingsdeskundige voor mens en dier. Haar opleidingen heeft zij gevolgd vanuit verschillende invalshoeken waardoor zij zeer gespecialiseerd is geworden in voeding. Gepassioneerd en onderbouwd kan zij je de weg wijzen in de vele soorten hondenvoeding en kijken wat past bij jouw hond.
Praktische info:
Datum en tijd:   7 februari 19.30u (zaal open 19.15u)
Investering:       25 euro per persoon, abonnementhouders HS Wiggers krijgen 5 euro korting.
Locatie:                Theorielokaal Hondenschool Wiggers, Wijheseweg 32, 8101 MB Raalte.
Opgeven:           Voor 6 februari via de e-mail info@hondenschoolwiggers.nl
Opgave verplicht tot betaling.

Vast lesschema

Heeft u vragen over een cursus die nog niet in de agenda staat of wilt u graag direct op de hoogte gesteld worden van nieuwe data, stuur dan een e-mail naar info@hondenschoolwiggers.nl .

Instroom les(sen)
De instroom les is er voor alle honden die bijvoorbeeld nog niet eerder een cursus hebben gevolgd en te oud zijn voor de puppycursus. Tijdens deze les(sen) bepalen we het niveau van de hond en gaat u aan de slag met de basis oefeningen waardoor u daarna makkelijk kan instromen bij een van onze andere cursussen. De instroom lessen worden op afspraak gegeven waardoor u snel aan de slag kan met uw hond.  Afhankelijk van het niveau van de baas/hond bestaat de instroom uit 1 a 2 lessen, per les (30-45 minuten) betaald u 12,50 euro. De les wordt individueel of in een klein groepje gegeven. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.