Agenda / Lestijden

 Agenda

Corona update: Tijdens de lockdown t/m 14 januari 2022 zijn wij helaas gesloten. We hopen daarna spoedig de cursussen weer te mogen hervatten. Bestaande cursisten krijgen per e-mail bericht wanneer de cursussen hervat worden.

Puppycursussen mogen momenteel hervat en gestart worden. We hebben nog een paar plekjes vrij voor de puppycursus die aanstaande donderdag (20 januari) om 19.35u start.

 

Vast lesschema 

  • Maandagavond, dinsdagavond en zaterdagochtend/middag: GGB/GG1/GG2/GG3 FHN trainingsuur
  • Maandagochtend en avond, dinsdagavond en zaterdagochtend: Gehoorzaamheid i.c.m. Sport en Spel
  • Maandagavond, vrijdagavond en zaterdagochtend: Behendigheid
  • Maandagavond: Samen Fit

Heeft u vragen over een cursus die nog niet in de agenda staat of wilt u graag direct op de hoogte gesteld worden van nieuwe data, stuur dan een e-mail naar info@hondenschoolwiggers.nl .

Instroom les
De instroom les is er voor alle honden die bijvoorbeeld nog niet eerder een cursus hebben gevolgd en te oud zijn voor de puppycursus. Tijdens deze les bepalen we het niveau van de hond en gaat u aan de slag met de basis oefeningen waardoor u daarna makkelijk kan instromen bij een van onze andere cursussen. De instroom les wordt op afspraak gegeven waardoor u snel aan de slag kan met uw hond.  Een instroom les duurt 30 minuten en kost 18,50 euro. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.