Privéles

Momenteel neem ik geen nieuwe klanten aan voor privélessen!

Heeft u geen mogelijkheid om te trainen op een vast moment in de week? Wilt u begeleiding bij het trainen van uw hond waarbij u alle aandacht krijgt? Dan is privéles de beste keuze voor u. De privélessen geven wij op de hondenschool of op locatie bijvoorbeeld bij u thuis. Deze lessen zijn geschikt voor puppy’s en voor volwassen honden. 

Hieronder een aantal voorbeelden waarvoor privéles kan worden ingezet:

  • Trekken aan de riem afleren.
  • Begeleiding bij de opvoeding van uw puppy aan huis.
  • Uitvallen aan de riem naar andere honden.
  • Ontvangst bezoek en gedrag hond bij de deurbel.
  • Leren apporteren en/of zoeken.
  • Volgwerk verbeteren.

 privelesslide

Werkwijze

Voor het starten van de privélessen vind er altijd eerst een intake plaats. Tijdens deze intake wordt besproken welk doel u wilt bereiken met de lessen en wat hierin de mogelijkheden zijn. Het door u gewenste resultaat van de privélessen is belangrijk om doelgericht aan de slag te kunnen gaan. Het beste resultaat behaald u door buiten de privélessen om ook veel te oefenen met  dat wat u geleerd heeft. Als er voldoende tijd over is gaat u tijdens de intake ook direct al aan de slag met de eerste oefeningen. 

 

U kunt zich aanmelden voor Privéles door het invullen van het inschrijfformulier, welke u kunt vinden in het menu bij Contact. Na ontvangst van uw inschrijving wordt er contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor de intake.