Treibball

Treibball Rayos

Treibball is een opkomende hondensport in Nederland. Je leert je hond om een grote bal naar je toe te duwen en uiteindelijk werk je toe naar 8 ballen op een afstand van 20 meter. Je kunt de sport vergelijken met een kruising van schapen drijven, poolen en voetballen. Het is vooral een spel waarbij het gaat om leuk samen te werken en natuurlijk om bal beheersing. Treibball is geschikt voor alle honden, klein en groot als ze maar lekker met de baas bezig willen zijn.

Bij Hondenschool Wiggers organiseren wij bij voldoende animo een kennismakingsworkshop Treibball. Tijdens deze workshop ga je de hond leren duwen zodat de bal naar je toe gaat komen en je leert de hond in de juiste posities sturen. We laten jullie kennismaken met de basis van Treibball en je mag tijdens de workshop gebruik maken van onze ballen. De workshop duurt 2 uur inclusief een pauze met koffie/thee en wat lekkers. 

Heb je interesse in een kennismakingsworkshop of in een cursus Treibbal stuur dan een e-mail naar info@hondenschoolwiggers.nl zodat je als eerste op de hoogte wordt gehouden.