FHN GGB / GG1 / GG2 / GG3

Om deel te kunnen nemen aan de training voor de FHN diploma’s GGB / GG1 / GG2 / GG3 dient uw hond minimaal in het bezit te zijn van het FHN diploma Sociale Huishond.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De FHN training is de “universiteit” voor u en uw hond, van Gedrag & Gehoorzaamheid Beginners (GGB) t/m het hoogste niveau Gedrag & Gehoorzaamheid 3 (GG3). U traint voor landelijk erkende diploma’s en u heeft zelfs de mogelijkheid om met uw hond aan wedstrijden deel te nemen.

Oefeningen die u onder andere gaat doen zijn; volgen zowel aangelijnd als los, plaats sturen, apporteren, appèl op afstand, blijf in en uit het zicht van de hond.

Voor meer uitleg over de oefeningen per niveau en het volledige reglement kunt u terecht op de website van de FHN www.fhn.nl onder het menu “Gedrag en gehoorzaamheid”.

Als het gewenste niveau bereikt is zal er bij de FHN een examen worden aangevraagd. Dit examen zal net als bij het Sociale Huishond examen worden afgenomen door de FHN en plaatsvinden op een zaterdag of zondag.

De FHN training wordt doorlopend gegeven en u traint in uw eigen tempo naar het gewenste niveau. De lessen duren 60 minuten inclusief een pauze met koffie of thee.

U kunt zich aanmelden voor de training FHN GGB / GG1 / GG2 / GG3 via het inschrijfformulier.

Vanaf de GGB gaat de betaling d.m.v. een abonnement met automatische incasso van 28,50 euro per maand omdat de training doorlopend wordt gegeven en u examen gaat doen wanneer u en uw hond daar aan toe zijn. Het verschilt per hond en begeleider hoe snel het gewenste niveau bereikt wordt, voor de een kan dat na 5 maanden zijn en voor de ander na 9 maanden. Wij kijken naar de hond en begeleider en vinden plezier in het trainen voor beide partijen erg belangrijk!